Smoothie-Detox-Yoga

Super-smoothie-detox-Yoga

De Yogales is als een Hatha Yoga Basisles, alle buigingen die de wervelkolom kan doen komen aan bod en je werkt met de adem. In de les wordt extra aandacht besteed aan ontgiftende houdingen zoals torsies. De les wordt afgerond met een diepe ontspanning.
Na de les is er kruidenthee en krijg je een Groene Smoothie. De ingredienten krijg je op een lijstje erbij met hun uitwerking (waaronder bijvoorbeeld veel groene groente, ‘superfoods (voeding met hoge voedingswaarde)’, rijst/amandel/havermelk, zaden en noten, grassen, algenpoeders, vruchten en natuurlijk alles zo veel mogelijk biologisch).

Een smoothie is gezonde toevoeging op je dagelijkse eetpatroon en kennis daarover zorgt voor meer aandacht voor voeding die je werkelijk voedt.
Ook Yoga zorgt voor meer bewustwording in je eetpatroon, in je smaak en je sensitiviteit en in je keuze voor voeding. Je zult beter gaan waarnemen welke voeding goed voor jou is.

Super-smoothie-detox-Yoga lessen
Een les van een uur met een Groene Smoothie voor € 15,-. Aanmelden kan per keer. Het lesgeld graag overmaken voordat de les begint, of als dat niet is gelukt contant meenemen.

 

 

Comments are closed.